Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, stuur het binnen 14 dagen terug en wij zullen de volledige kosten van het artikel minus verzendkosten terugbetalen. Ons adres is:

Klompenmakerij Marken

Kets 52

1156 AX Marken

Nederland 

info@netherlandssouvenirs.com 

Klachten:

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@thisisnl.com Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. 

Herroepingsrecht:

Wanneer u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht bent u verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan ons. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het onderstaande modelformulier. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.